Infomomenten

Inschrijving infomomenten

Ben je geïnteresseerd in onze diensten, maar heb je nog niet meteen een behoefte aan een kennismakingsgesprek? Of wil je als organisatie cliënten kunnen doorverwijzen naar D.O.P., maar heb je nog geen duidelijk zicht over onze werking? Schrijf je dan in voor onze gratis infomomenten:
  • AVOND. Datum nog niet gekend.

Wat?

Op deze infomomenten nemen we uitgebreid de tijd om onze werking voor te stellen. We doen dit aan de hand van een duidelijke uitleg en een situering binnen het zorglandschap. We halen daarnaast ook concrete praktijkvoorbeelden aan. Onze ambassadeurs waar we sinds kort mee samenwerken zullen eveneens aanwezig zijn tijdens deze infomomenten. Zij komen vertellen over hun ervaringen bij D.O.P

We voorzien tijdens elk infomoment ruim voldoende tijd om al jullie vragen te beantwoorden en met jullie in gesprek te gaan.

Waarom?

Hoewel we dagelijks proberen om onze dienst bekend te maken, merken we dat we nog steeds veel vragen krijgen over onze werking. In het verleden gingen we telkens in op elke afzonderlijke vraag. Die manier van werken is voor ons niet langer haalbaar en niet efficiënt op vlak van het inzetten van onze middelen. 

Vandaar dat we de collectieve infomomenten in het leven geroepen hebben. Op die manier kunnen we gezamenlijk antwoord bieden op al jullie vragen.

Waar?

Dienst Ondersteuningsplan Oost-Vlaanderen:

Heb je nog vragen, neem gerust contact met ons op.

Voor wie?

De infomomenten zijn er voor iedereen die graag meer wil weten over onze dienst. Dit kan zowel voor de gebruikers zelf, voor hun netwerk als voor professionelen in de zorgsector zijn.

Schrijf je hier in:

Let op! Wanneer je geen bevestigingsmail van je inschrijving in je mailbox ontvangt, kijk dan eerst even in de SPAM folder. Indien de mail ook daar niet gevonden wordt, dan is de inschrijving vermoedelijk niet doorgevoerd.
Gelieve in dit geval contact op te nemen met D.O.P. OVl via mail info@dop-ovl.be of bel 0473 73 87 68 .