Infomomenten

Inschrijving infomomenten

Ben je geïnteresseerd in onze diensten, maar heb je nog niet meteen een behoefte aan een kennismakingsgesprek? Of wil je als organisatie cliënten kunnen doorverwijzen naar D.O.P., maar heb je nog geen duidelijk zicht over onze werking?

Schrijf je dan in voor onze gratis infomomenten in 2021:

  • AVOND. Donderdag 17 juni 2021 om 18u30
  • AVOND. Donderdag 18 november 2021 om 18u30

Wat?

Op deze infomomenten nemen we uitgebreid de tijd om onze werking voor te stellen. We doen dit aan de hand van een duidelijke uitleg en een situering binnen het zorglandschap. We halen daarnaast ook concrete praktijkvoorbeelden aan. Onze ambassadeurs waar we sinds kort mee samenwerken zullen eveneens aanwezig zijn tijdens deze infomomenten. Zij komen vertellen over hun ervaringen bij D.O.P

We voorzien tijdens elk infomoment ruim voldoende tijd om al jullie vragen te beantwoorden en met jullie in gesprek te gaan.

Waarom?

Hoewel we dagelijks proberen om onze dienst bekend te maken, merken we dat we nog steeds veel vragen krijgen over onze werking. In het verleden gingen we telkens in op elke afzonderlijke vraag. Die manier van werken is voor ons niet langer haalbaar en niet efficiënt op vlak van het inzetten van onze middelen. 

Vandaar dat we de collectieve infomomenten in het leven geroepen hebben. Op die manier kunnen we gezamenlijk antwoord bieden op al jullie vragen.

Waar?

Tijdens de Coronamaatregelen, zullen de Infomomenten digitaal doorgaan. 

Als je je ingeschreven hebt, zal je enkele dagen voor het infomoment een link om deel te nemen via mail doorgestuurd krijgen.

Dienst Ondersteuningsplan Oost-Vlaanderen:

Heb je nog vragen, neem gerust contact met ons op.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Voor wie?

De infomomenten zijn er voor iedereen die graag meer wil weten over onze dienst. Dit kan zowel voor de gebruikers zelf, voor hun netwerk als voor professionelen in de zorgsector zijn.

Schrijf je hier in: