Feest jij mee met je netwerk?

website 10j

Op woensdag 21/09 van 14u30 tot 18u viert D.O.P. Oost-Vlaanderen zijn 10 jarig bestaan samen met cliënten en hun netwerk.

Op woensdag 21/09 van 14u30 tot 18u viert D.O.P. Oost-Vlaanderen zijn 10 jarig bestaan samen met cliënten en hun netwerk. Ook diegene die een D.O.P. traject doorliepen of op de wachtlijst staan, zijn van harte welkom! Deelname is voor iedereen GRATIS. Dit feest gaat door in Gent, naast het Gent-Sint-Pietersstation in het VAC gebouw.

Naast het klinken met een hapje en drankje, willen wij als D.O.P. medewerkers samen ervaringen uitwisselen, tonen we filmpjes met getuigenissen en voorzien we randanimatie, zoals een kiekje trekken bij de photobooth 🙂

Wil jij en je netwerk graag nieuwe mensen leren kennen die ook een D.O.P. proces achter de rug hebben of er nu volop mee bezig zijn? Wil je graag je procescoach terugzien? Alle redenen zijn goed om er samen een fijne namiddag van te maken.

Laat ons zeker weten of je extra ondersteuning nodig hebt. Heb je vragen? Dan kan je steeds bellen naar dit nummer: 0473/73.87.65
Wij kijken er alvast naar uit om jullie te zien!
Groetjes, Het D.O.P. team